Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u na het lezen van de website nog vragen, opmerkingen of suggesties, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Praktijk het Vangnet.

Contact opnemen kan via:

info@praktijkhetvangnet.nl
+31 (0)6 135 610 74
of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

KLACHTENREGELING
Klachtenregeling loopt via soloPartners, mocht er een klacht zijn kunt u deze indienen bij praktijk het vangnet zelf. Mochten wij er samen niet uit komen dan wordt de onafhankelijke klachtenfunctionaris Solopartners ingeschakeld.

   
  • Ik had vanaf het begin een goed contact met Michèle. Ze confronteert je op een subtiele wijze met jezelf. Ze laat je inzichten ervaren die je eigenlijk al wel kent,... ..lees verder!

   B W

   Bij Michèle kon ik allereerst even mijn hart luchten. Zij luistert en naar mijn verhaal en tussen de regels door. Hoewel ik best een hoog reflecterend vermogen heb ontwikkeld in... ..lees verder!

   Liesbeth Jansen

   Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Michele is een fijne, betrouwbare en professionele hulpverlener.

   Lisette van Veenendaal
  • Ik vond het erg fijn om een doula aan mijn zijde te hebben, ik voelde me veilig, sterk en onafhankelijk. Ik heb het gevoel dat ik baat bij haar heb... ..lees verder!

   E Tek

   Had gelijk een klik met michelle , voel me relax bij haar, ze luisterd ook echt en is oprecht en eerlijk hoe je dingen anders zou kunnen doen. Ze straald... ..lees verder!

   M

   Super om daar je drempels te verlagen / vervagen en te ventileren wat er aan scheelt. Volledige aandacht voor mij als cliënt en aanreiken van begrijpelijke handvaten.

   Rompie Utrecht
  • Ik heb Michéle als doula gehad nadat wij elkaar hebben ontmoet bij de huisartsenpraktijk. Ik was 17 en zwanger, alles was dus best eng. Michéle stond altijd klaar, heeft fijn... ..lees verder!

   Nienke Spitzers