Burn-out klachten

Stop! Doe vanaf nu wat het beste is voor uzelf!

Stop! Doe vanaf nu
wat het beste is voor uzelf!

Burn-outs zijn een van de meeste voorkomende klachten bij mijn praktijk.

De maatschappij vraagt veel van de mens tegenwoordig. We moeten allemaal werken, 2 auto’s hebben, een goede relatie hebben, goede opvoeding bieden, nascholingen aangaan, daarnaast nog een vriendengroep hebben, uitjes doen en sporten. Maar hoe houd je dit allemaal vol.

Er zijn een groep mensen die vroeg of laat tegen zichzelf aanlopen en te maken krijgen met een burn out. Vaak zijn dit mensen die perfectionistisch zijn, hart voor de zaak hebben, overwerken, zichzelf op een 2 of 3e plek zetten, alles doen om anderen gelukkig te maken.

Een Burn-out valt heel goed te behandelen door middel van psycho educatie, exposure therapie en CGT. Deze thema’s laat ik aan bod komen.

Ook vraag stukken over bedrijfsartsen, ziek melden en re-integreren behandel ik hier.

In de begeleiding leer ik je om jezelf op 1 te zetten in combinatie met je drukke bestaan. Draagkracht en draaglast zijn enorm belangrijk. Balans is hierin het sleutelwoord.

KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN MET EEN BEPAALD VOORLICHTINGTHEMA?

 
 • Had gelijk een klik met michelle , voel me relax bij haar, ze luisterd ook echt en is oprecht en eerlijk hoe je dingen anders zou kunnen doen. Ze straald... ..lees verder!

  M

  Super om daar je drempels te verlagen / vervagen en te ventileren wat er aan scheelt. Volledige aandacht voor mij als cliënt en aanreiken van begrijpelijke handvaten.

  Rompie Utrecht

  Ik vond het erg fijn om een doula aan mijn zijde te hebben, ik voelde me veilig, sterk en onafhankelijk. Ik heb het gevoel dat ik baat bij haar heb... ..lees verder!

  E Tek
 • Bij Michèle kon ik allereerst even mijn hart luchten. Zij luistert en naar mijn verhaal en tussen de regels door. Hoewel ik best een hoog reflecterend vermogen heb ontwikkeld in... ..lees verder!

  Liesbeth Jansen

  Ik had vanaf het begin een goed contact met Michèle. Ze confronteert je op een subtiele wijze met jezelf. Ze laat je inzichten ervaren die je eigenlijk al wel kent,... ..lees verder!

  B W

  Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Michele is een fijne, betrouwbare en professionele hulpverlener.

  Lisette van Veenendaal
 • Ik heb Michéle als doula gehad nadat wij elkaar hebben ontmoet bij de huisartsenpraktijk. Ik was 17 en zwanger, alles was dus best eng. Michéle stond altijd klaar, heeft fijn... ..lees verder!

  Nienke Spitzers
 

ZOEK JIJ EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP:

ZOEK JIJ
EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP: