Oplossingsgerichte psychotherapie

Leven is het meervoud van Lef!

Leven is het meervoud van Lef!

Oplossingsgerichte therapie heeft alles te maken met positief denken.

Het vangnet gaat ervan uit dat elk mens goede eigenschappen en kwaliteiten bezit, die ingezet kunnen worden in lastige situaties. Die goede eigenschappen en kwaliteiten wilt het vangnet benutten voor het vinden van oplossingen om het probleem aan te pakken.

Door middel van kleine stapjes wilt het vangnet ervoor zorgen dat de cliënt meer inzicht krijgt in zijn/haar kunnen. De kijk van de cliënt op zijn/haar probleem is hierbij het uitgangspunt.

BENIEUWD OF OPLOSSINGSGERICHTE THERAPIE BIJ U PAST?

WELLICHT BENT U OP ZOEK NAAR ÉÉN VAN DE VOLGENDE DIENSTEN:

 
 • Ik had vanaf het begin een goed contact met Michèle. Ze confronteert je op een subtiele wijze met jezelf. Ze laat je inzichten ervaren die je eigenlijk al wel kent,... ..lees verder!

  B W

  Ik vond het erg fijn om een doula aan mijn zijde te hebben, ik voelde me veilig, sterk en onafhankelijk. Ik heb het gevoel dat ik baat bij haar heb... ..lees verder!

  E Tek

  Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Michele is een fijne, betrouwbare en professionele hulpverlener.

  Lisette van Veenendaal
 • Super om daar je drempels te verlagen / vervagen en te ventileren wat er aan scheelt. Volledige aandacht voor mij als cliënt en aanreiken van begrijpelijke handvaten.

  Rompie Utrecht

  Had gelijk een klik met michelle , voel me relax bij haar, ze luisterd ook echt en is oprecht en eerlijk hoe je dingen anders zou kunnen doen. Ze straald... ..lees verder!

  M

  Ik heb Michéle als doula gehad nadat wij elkaar hebben ontmoet bij de huisartsenpraktijk. Ik was 17 en zwanger, alles was dus best eng. Michéle stond altijd klaar, heeft fijn... ..lees verder!

  Nienke Spitzers
 • Bij Michèle kon ik allereerst even mijn hart luchten. Zij luistert en naar mijn verhaal en tussen de regels door. Hoewel ik best een hoog reflecterend vermogen heb ontwikkeld in... ..lees verder!

  Liesbeth Jansen
 

ZOEK JIJ EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP:

ZOEK JIJ
EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP: