Werkwijze

Kiezen voor u zelf brengt u stap voor stap dichterbij geluk!

Kiezen voor u zelf brengt u
stap voor stap dichterbij geluk!

Onze werkwijze in stappen voor u omschreven:

1

Intakegesprek

Allereerst vindt er een intakegesprek telefonisch plaats. Dit is geheel kosteloos en duurt 30 minuten. Tijdens het intakegesprek zal er kennis worden gemaakt en de hulpvraag van de cliënt zal in beeld worden gebracht. Na het intakegesprek zal gekeken worden of de cliënt aan het juiste adres is bij praktijk het vangnet.
2

Gesprekssessies

Wanneer de cliënt akkoord gaat, volgen er gesprekken. De gesprekken zullen 45 minuten per sessie duren. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de eigen capaciteiten en kwaliteiten van de cliënt. Hoeveel gesprekken hangt af van de hulpvraag.
3

Tussentijdse evaluatieronde

Na ongeveer 4 gesprekken zal er een tussentijds evaluatiegesprek plaatsvinden. Praktijk het vangnet kijkt samen met de cliënt of er gewerkt wordt zoals de cliënt dit graag wil, en of de manier van werken de cliënt helpt.
4

Afrondende fase

Tijdens het laatste gesprek wordt geëvalueerd hoe de hulpverlening is gegaan en wordt er gekeken hoe de cliënt verder wil. Er wordt een duidelijk ‘Ik doe het nu alleen plan,’ opgesteld.

Doula werkzaamheden verlopen iets anders.

Hierbij koop je in overleg een pakket of losse sessies. Zie ook kopje diensten: Doula werkzaamheden.

VRAAG OM HULP: U HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN!

 
 • Had gelijk een klik met michelle , voel me relax bij haar, ze luisterd ook echt en is oprecht en eerlijk hoe je dingen anders zou kunnen doen. Ze straald... ..lees verder!

  M

  Ik heb Michéle als doula gehad nadat wij elkaar hebben ontmoet bij de huisartsenpraktijk. Ik was 17 en zwanger, alles was dus best eng. Michéle stond altijd klaar, heeft fijn... ..lees verder!

  Nienke Spitzers

  Ik vond het erg fijn om een doula aan mijn zijde te hebben, ik voelde me veilig, sterk en onafhankelijk. Ik heb het gevoel dat ik baat bij haar heb... ..lees verder!

  E Tek
 • Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Michele is een fijne, betrouwbare en professionele hulpverlener.

  Lisette van Veenendaal

  Bij Michèle kon ik allereerst even mijn hart luchten. Zij luistert en naar mijn verhaal en tussen de regels door. Hoewel ik best een hoog reflecterend vermogen heb ontwikkeld in... ..lees verder!

  Liesbeth Jansen

  Super om daar je drempels te verlagen / vervagen en te ventileren wat er aan scheelt. Volledige aandacht voor mij als cliënt en aanreiken van begrijpelijke handvaten.

  Rompie Utrecht
 • Ik had vanaf het begin een goed contact met Michèle. Ze confronteert je op een subtiele wijze met jezelf. Ze laat je inzichten ervaren die je eigenlijk al wel kent,... ..lees verder!

  B W
 

ZOEK JIJ EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP:

ZOEK JIJ
EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP: