Rouwbegeleiding

Elk afscheid is een begin van een herinnering!

Elk afscheid is een begin
van een herinnering!

Ieder mens krijgt in zijn leven meerdere malen te maken met een verlies. Bijvoorbeeld:

Een verlies kan een enorme impact op het leven hebben. De impact kan zelfs zo groot zijn, dat het de client niet meer lukt om ‘normaal’ te functioneren. Wanneer dit het geval is kan er gekeken worden, hoe om te gaan met het verlies.

Tijdens de therapie wordt uitdrukking geven aan gevoelens van de cliënt. Daarbij komen verschillende rouwtaken aan bod. Op deze manier wil Praktijk het Vangnet de cliënt vertrouwd laten raken met het gemis dat er is. Daarnaast zal gekeken worden hoe de cliënt zijn/haar leven weer op de rails kan krijgen, zodat het verdriet een plekje krijgt.

KUNNEN WIJ U BIJ UW ROUWVERWERKING HELPEN?

 
 • Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Michele is een fijne, betrouwbare en professionele hulpverlener.

  Lisette van Veenendaal

  Ik vond het erg fijn om een doula aan mijn zijde te hebben, ik voelde me veilig, sterk en onafhankelijk. Ik heb het gevoel dat ik baat bij haar heb... ..lees verder!

  E Tek

  Ik had vanaf het begin een goed contact met Michèle. Ze confronteert je op een subtiele wijze met jezelf. Ze laat je inzichten ervaren die je eigenlijk al wel kent,... ..lees verder!

  B W
 • Had gelijk een klik met michelle , voel me relax bij haar, ze luisterd ook echt en is oprecht en eerlijk hoe je dingen anders zou kunnen doen. Ze straald... ..lees verder!

  M

  Super om daar je drempels te verlagen / vervagen en te ventileren wat er aan scheelt. Volledige aandacht voor mij als cliënt en aanreiken van begrijpelijke handvaten.

  Rompie Utrecht

  Ik heb Michéle als doula gehad nadat wij elkaar hebben ontmoet bij de huisartsenpraktijk. Ik was 17 en zwanger, alles was dus best eng. Michéle stond altijd klaar, heeft fijn... ..lees verder!

  Nienke Spitzers
 • Bij Michèle kon ik allereerst even mijn hart luchten. Zij luistert en naar mijn verhaal en tussen de regels door. Hoewel ik best een hoog reflecterend vermogen heb ontwikkeld in... ..lees verder!

  Liesbeth Jansen
 

ZOEK JIJ EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP:

ZOEK JIJ
EEN LUISTEREND OOR OF HULP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP: